ТЪРГОВСКА ВОЙНА! Хотелиер топи С ДОНОСИ собственици на вили на Попови ливади!

Искане за проверка на нерегламентирана дейност в сектор „Контрол над звършване на нерегламентирана търговска дейност“  към НАП – София и ред други институции е внесъл управител на хотел на курортното село Попови ливади. Това разбра Топ Преса от хора близки до съдържателя на гостилницата в горското село. Недеволен от факта, че доста собственици на вили отдават имотите си под наем без държавата за знае това, управителят на хотела поискал от държавата да си влезе в ролята.

„Незаконната дейност съсипва бизнеса ни. Тези които пускаме документи и плащаме данъци, не можем да си позволим цените на сивият сектор. С техните цени не можем да се преборим, а и нещо повече – има напълно незаконни вили и къщичщи из село Попови ливади, които свободно се отдават на хора срещу малко пари. Има и един хотел, който работи под масата. Ако искаме чисти отношения и справедливост, държавата трябва да си влезе в роля“, пише съдържателят на хотела, който от скоро е в бизнеса и се опитва да развива туристическа дейност в най – младото село на България.

Информацията ни беше потвърдена и от другата страна – собственици на вили и места за почивка, които били предупредени, че ще станат проверка от въпросния хотелиер. От месеци той се канил, че ще постави ред в хаоса на Попови ливади. Напрежението срещу него било сериозно, именно заради това, от съображения за неговата сигурност Топ Преса няма да публикува името му за сега. Но войната я има. Предстои развръзка!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене