Запомнете: улица „Сестри Дукови“ номер 4, срещу бившото лятно кино. Ще ги намерите там от понеделник до събота от 9:00 до 19:00 ч. без прекъсване. За справки и резервация а час тел: 0894 474 966. 

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! В Гоце Делчев – реновираха студио с най-модерни технологии за мъжки прически и козметика

С малък коктейл и празнична атмосфера, собствениците на популярният в Гоце Делчев салон за мъжки прически REVOLUTION BARBER SHOP (револушън барбър шоп) ознаменуваха първият си работен ден след тоталната му модернизация. Обзавеждането, оборудването и козметиката са в крак с последният писък на модата и световните тенденции в бранша, гордо заявиха собствениците!

Всякакъв вид мъжки, тинейдърски и детски прически. Подстригване, измиване на косата, засичане на брада,  цялостно боядисване на косата и кичури по избор с цветови нюанси които задоволяват изсекванията и на най-капризните клиенти. Създаване на фигури по образец или по идея на взискателни клиенти.  А обезкосмяването с усукан конец е уникален метод на РЕВОЛУШЪН БАРБЪР ШОП.

Първото нещо което хората забелязват у човека е прическата. Няма как да се измъкнете лесно и незабелязано без да оставите лошо впечатление ако сте с неподдържана коса и лоша прическа! За мъжете на Гоце Делчев и гостите на града които държат на външният си вид това вече не е проблем. Запомнете: улица „Сестри Дукови“ номер 4, срещу бившото лятно кино. Ще ги намерите там от понеделник до събота от 9:00 до 19:00 ч. без прекъсване. За справки и резервация а час тел: 0894 474 966.  REVOLUTION BARBER SHOP ви очаква!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене