Съдят смолянчанин за над 60 000 файла порно с деца

Смолянчанин застава пред съда за съхранението и разпространението на порно с деца. Той е бил заловен преди 10 години с 60 053 порно файла видеозаписи и снимки, но няма още окончателна присъда..

Делото срещу Даниел С. стартира в Окръжния съд в Смолян.

На кадрите открити при 22 годишния тогава мъж са заснети брутални пози на деца на различна възраст, които правят секс с мъже и десетки голи снимки на деца. Събирал ги на твърдия диск на лаптопа си и го пращал директно на желаещи чрез специална програма Гигатрайт и по Скайп. Мъжът не казва от къде се е снабдил с тях и не се признава за виновен. При претърсване на дома му бяха открити около 120 гигабайта порно с непълнолетни и пълнолетни. Записите и кадрите бяха иззети от дома му след проверка на ГДБОП – София по сигнал от новозеландската полиция. Полицай в Нова Зеландия от сектор „Противодействие и експлоатация на деца“ засича, че нашенецът праща порно материали на определени потребители.

По разследването са правени куп експертизи. Установено е, че на 24 пъти Даниел е споделил 49 409 порно файла. Смолянчанинът в крайна сметка получи 7-месечна условна присъда с три години изпитателен срок и 1000 лева глоба, която сега обжалва и делото тръгва от нулата в Съдебната палата в Смолян.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене