Екипът на Трето основно училище „Братя Миладинови“, град Гоце Делчев, пожелава на своите ученици едно прекрасно лято и до нови срещи през септември!

Приключи учебната година в Трето основно училище „Братя Миладинови“ гр. Гоце Делчев

В ранното утро на 4 юли усмихнати ученици, учители и родители се събраха, за да отбележат успешното приключване на учебната 2021/2022 г. За настроението в празничната програма допринесоха младите творци от ΙΙΙ Б клас, които изпълниха – с песен и танц – рап парче на училищна тематика.
Топло приветствие към учениците, техните учители и родителите им по случай успешното завършване на годината отправи г-н Джингаров, директор на училището. Той се обърна специално и към завършващите седмокласници, на които пожела на добър час по пътя им напред.
На учениците от VII клас г-н Джингаров връчи свидетелствата за основно образование От тях с пълно отличие завършват Ивана Дакова, Симона Георгиева и Стефан Франгов. Общо десетима ученици получиха грамоти и ваучери за отлично представяне в национални и международни конкурси, олимпиади и състезания и за издигане престижа на Трето основно училище „Братя Миладинови“.
По традиция най-вълнуващ е този ден именно за седмокласниците, които се сбогуват с училището, и за техните учителите, с които те са споделяли всички важни моменти в съвместния училищен живот. От името на завършващите прощални слова към учителите и любимото училище прочетоха Стефан Франгов и Алина Куйбишева.
На фона на песента „Клетва“ седмокласниците се простиха със знамето на Трето основно училище „Братя Миладинови“. Последва предаването и приемането му от знаменните групи. Обявяването на края на учебната година бе извършено с ритуал по изпращане на училищното знаме и сваляне на националния трибагреник под звуците на националния химн.
Екипът на Трето основно училище „Братя Миладинови“, град Гоце Делчев, пожелава на своите ученици едно прекрасно лято и до нови срещи през септември!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене