Анализираха предизвикателствата за социално сближаване в трансграничния регион

BG_MK_logo

„Анализ на предизвикателствата за социално сближаване и подобряване на ефективността на взаимодействието в трансграничния регион” е сред ключовите дейности по проект „Екипна ефективност като фактор за развитие на местната демокрация и социалното сближаване между Република България и БЮРМ“, който Регионална търговско-промишлена палата – Благоевград изпълнява. Проектът е финансиран с договор за субсидия № RD-02-29-440/18.12.2014 и референтен номер 2007CB16IPO007-2012-3-069, по Програма за Трансгранично сътрудничество България – БЮРМ 2007-2013, финансирана от Инструмента за предприсъединителна помощ. Изпълнението на дейностите по проекта започна през месец декември 2013 година и ще бъде приключен в срок от една година, през декември 2014 година.

В изпълнение на дейност „Анализ на предизвикателствата за социално сближаване и подобряване на ефективността на взаимодействието в трансграничния регион” беше изготвена на методология; Извършени на анализ и доклад с резултатите; Представени и обсъдени резултатите.

Тази дейност включваше разработване на методология за провеждане на изследвания от експерти в областта на анализа на управлението на човешките ресурси. Разработената методология беше приложена към целевите групи и получените резултати ще послужат като основа за сключването на „рамка на компетенциите“ в сферата на социалното сближаване и ефективни съвместни дейности.

Дейността се надгради от последващи анализи за основните принципи и механизми за управление на екип и за управлението на човешките ресурси.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене