„Послепис: Любов“ на открито под звездите в парк Бачиново

Първата вечер на „Послепис: Любов“ постави началото на поредицата от постановки на открито в парк Бачиново. Спектакалът е една от изненадите, с които Драматичния театър „Никола Вапцаров“-Благоевград завършва своята програма на театралния сезон.

За спектакалът говори актьорът Нено Коайнарски: „Послепис: Любов“ е представление, което е сборно от писма на известни исторически личности и по този начин, представяйки ги, ние се опитваме някак си да покажем как хората са обичали и как са го изказвали през вековете.“ За професията си младият актьор сподели: „Чрез театъра аз опознавам света, той ми отвори всички сетива! Театърът е едно прекрасно място, където човек може да изпита, види, усети и помисли за неща, които може би няма как да срещнем в своето ежедневие. За тази професия е много е важно също да обичаш човека като такъв, тъй като той е материята която изследваш в крайна сметка“.

Емоционалното театрално преживяване под звездите бе подсилено от музикалното изпълнение на изключително талантливия Лъчезар Кацарски.

Предстоят още две вълнуващи вечери, които ще се проведат на 30 юни и 1 юли от 21 часа в зоната за барбекю на парк Бачиново.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене