Хороскоп на деня

ОВЕН

За Овните четвъртък е много добър ден, въпреки че мнозина от вас имат някакви опасения и лоши предчувствия. Много вероятно е някои да имат нужда от юридическа консултация, а тези, които водят съдебно дело, ще го спечелят. Полезен ден от гледна точка на срещи и контакти.

ТЕЛЕЦ

Освободете се от тайните притеснения и за вас предстои хубав ден. Откривате най-верния начин за справяне с важните проблеми. Освен това имате ходатайството на солидни хора, а не е за пренебрегване и съветът, който ще получите от компетентно лице. Четвъртък е финансов ден и делово пътуване ще ви донесе печалби. Не бъдете мнителни!

БЛИЗНАЦИ

На хубав четвъртък ще се радват Близнаците. Справяте се безупречно с проблемите, а това стимулира нови победни ходове. Наблюдава се облекчение относно някаква лична затормозеност, което дава нов прилив на енергия. Предстои ви много работа днес, но и усърдието ви е забележително. Ще получите предложение за допълнителна работа.

РАК

Четвъртък е много важен ден за Раците. Предоставят ви се благоприятни възможности, но има вероятност да не се възползвате и да изпуснете шанса си. Не бъдете подозрителни, а действайте навреме. Така успешно ще разрешите финансов и жилищен проблем.

ЛЪВ

Денят ще донесе успех на Лъвовете в сферата на финансите и при срещи с влиятелни хора. Сигурно е, че ако имате такива, проблемите ви ще бъдат разрешени. Активизирайте всичките си усилия във връзка с недвижими имоти и по въпроси, касаещи жилището ви.

ДЕВА

Много Деви са доста действени по въпроси, касаещи пари. Денят е доста благоприятен за печалби, а и вие имате шанс да ги постигнете. Четвъртък е прекрасен в професионално отношение. Най-добрата реализация ще постигнат онези, чиято работа е свързана с пътуване. Бизнесмените да избягват планиране на бъдещата си дейност.

ВЕЗНИ

Днес Везните трябва да бъдат внимателни на работното си място, защото без видими причини е възможно да получат назидателен урок от шефа си поради факта, че той е нервиран и търси с някого да се скара. Голяма част от вас са мобилизирани за действия и ще постигнат парични придобивки. Засилете контактите си.

СКОРПИОН

В четвъртък Скорпионите няма да имат неприятности, ако са достатъчно изпълнителни и избягват противоречията на работното си място. Някои от вас са си спечелили зложелателство от колеги, които изчакват момента, в който ще бъдете уязвими, за да изпълнят намеренията си. Става дума за клевета пред шефа. Не се възгордявайте!

СТРЕЛЕЦ

Професионалният живот на Стрелците се движи твърде добре и все още не е постигнат максимумът. От днес навлизате в период на финансова стабилизация. Задължително условие е да бъдете активни на работното си място. На успешно завършена работа могат да се надяват делово пътуващите. Ще се зарадвате на приятел от чужбина, които ще ви донесат дългоочаквана новина.

КОЗИРОГ

Голяма част от Козирог ще останат недоволни от възможностите, които четвъртък им предлага. Става въпрос за финансови дела, които ще се провалят. Възможно е всичко да извършите и накрая дребна подробност да унищожи труда и надеждите ви. Онези, които са решили да действат по нелоялен начин, е най-добре да се откажат, намеренията им ще бъдат разкрити.

ВОДОЛЕЙ

За Водолеите четвъртък е доста добър ден, независимо с какво възнамеряват да се реализират. Първото и най-важно условие за тази констатация е големият късмет, с който се характеризира денят за вас. Това е времето, в което можете да извършите важни дела, и е хубаво да се ангажирате изцяло с личните си работи. Обърнете внимание на семейството си.

РИБИ

Мнозина от Рибите са ангажирани с планиране и в търсене на най-добрия вариант за реализация на намеренията си, свързани с близкото бъдеще. В момента това е твърде рисковано – да не останете разочаровани, ако нещата се променят. Трябва да изчакате малко, защото ви предстои ново предложение. Не мислете за интимни контакти сега.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене