След акцията в Петрич! Ще има ли белезници за Хаджидимово?!

ПАНИКА В  ПЕТРИЧ! СЛЕД АРЕСТА НА 3-МА ДУШИ ОТ ОБЩИНСКА СЛУЖБА ЗЕМЕДЕЛИЕ, начело с началника и общински съветник Илия Пашов, екс зам.областния управител Антоанета Янчева на СПЕШНА СРЕЩА с БРЪЧКОВ. Служители на общината ИЗНАСЯТ, УНИЩОЖАВАТ И КРИЯТ ДОКУМЕНТИ ОТ Служба “Земеделие” в ПЕТРИЧ! Да припомним, че групата се свързва с измамни схеми за субсидии, кражба на земеделски имоти „бели петна“ и др. и др. Неотдавна бе опожарен и автомобил на Янчева. В момента текат обиски по домове, предстоят и още арести. Топ Преса прави всичко възможно да разбере, дали акцията ще продължи в други населени места. Хаджидимово е ярък пример за това. Ще поиска ли някой сметка за безчинствата на Наташа Стоянова в малкото градче? Преди време акция срещу престъпления извършени в „Бюрото на труда “ – Птерич с епренесе в Гоце Делчев . Дано и сега нещата стоят по този начин. Припомняме че скандалите и разкритията  около нея са индентично с причината за акцията в Петрич!

Председателката на Общинската поземлена комисия в Хаджидимово Наташа Стоянова громи безпощадно дребните животновъди и земеделци

Скандал! Земеделската „аферистка“ на Хаджидимово Наташа Стоянова сменя партията за да запази постът си?

 

Земеделски производители и животновъди от Хаджидимово излизат четвъртък на протест срещу тарикатите завзели земите и пасищата заради субсидиите и благословията на Земеделските служби!

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене