Ексклузивно от Благоевград! Ищар издаде кои са любимите ѝ български храни

Световноизвестната певица  Ищар  е подготвила за публиката богат репертоар с музикални изпълнения, песни от най-новия й албум, както и кавъри на популярни изпълнения на други световни звезди. На пресконференция преди началото на музикалното събитие South West Festival тя сподели и любопитни факти, свързани с дома си, в който има стая, наречена България. Съжалява,  че не успява да посещава България толкова често и да се наслаждава на любимите й продукти.

Въпреки това тя има български приятели в много държави по света, които я снабдяват с любимите й български храни – мед и сирене. „Комбинацията с диня и сирене е моя любима, за която съм разбрала тук в България, и често приготвям на децата си.“, сподели още Ищар.  Друго нейно любимо българско традиционно ястие е баницата със сирене, която си позволява просто да помирисва, защото не приема продукти съдържащи глутен.

Във връзка с традиционните български продукти, ароматът на розово масло й е също толкова любим. Медът не остава по-назад в списъка. Тя има приятел, който произвежда мед и я снабдява. „Винаги имам бурканче мед с мен, когато пътувам със самолет.“, каза още Ищар.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене