МЕГА СКАНДАЛ! Разплетоха позорен случай с просеща жена в Банско! СНИМКИ

От дни насам в центъра на град Банско се появава възрастна, боса просеща жена. Веднага тя трогва сърцата на доста хора, организира се кампания в нейна подкрепа. Събират се пари. На въпроса от местните обаче, от къде е жената мълчи, овърта, а вечерно време сякаш изчезва отведнъж и после сутринта пак е на центъра на курортния град. Питат я къде нощува, има ли нужда от подслон, тя обаче не дава катигоричен отговор, държи се студено при такива въпроси и настоява, кой с каквито пари има да и помогне.

Поводението и ражда подозрение. Местните хора я засичат и ето какво установяват. Информацията е от нашия приятел от Банско  Жоро Ангелов и ето какво развитие той представи по случая:

„Случаят с босата просеща жена в Банско е разнищен. На снимките е синът й, който докато тя просеше в района на аптека „Санита“ в центъра на град Банско и зеленчуковият пазар, той обикаляше из между ученическите групи на площада и заглеждаше всички ученички и жени. По-късно я чакаше на улица „Тодор Александров“ като я пресрещна и взе чантата от ръцете й, извади парите от чантата и я принуди пак да проси. Жената през целия ден в най-голямата жега беше облечена с дебело зимно яке. За случая е уведомена полицията в град Банско. Благодаря на всички граждани, които помогнаха да разнищим отвратителният случай с босата просеща възрастна жена в Банско! Мъжът е от Драглище….“

Топ Преса пелира към своите читатели, в района на Драглище и Разложно, ако познават този мъж нека ни пишат или да коментират, а ние ще препратим информацията там където трябва.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене