Как да наемете добра хамалска фирма

Попитайте за препоръки.

Както виждате, хамалските фирми активно използват различни видове офлайн и онлайн реклами, за да популяризират бизнеса си. Въпреки това няма по-добър начин за намиране на фирми за преместване от този от устана уста. Най-добрият начин за намиране на качествени хамали в София е да получите лични препоръки от приятелии роднини. Възползвайте се от препоръките. Вашите приятели, съседи или роднини премествали ли са сенаскоро? Доволни ли са от своите хамали? Ако е така, бибило чудесно да поискате информация за контакт с тяхната хамалска фирма.

Проверете отзивите

Ако не сте успели да получите препоръки, опитайте дапотърсите в интернет хамали в София. В наши дни във всекиград има много фирми за преместване. За съжаление, невсички хамалски фирми се стремят към възможно най-добро преживяване за клиентите си. Трябва да се насочите къмонези фирми за преместване, които са изградили солидна репутация на пазара.

Обърнете специално внимание на онлайн репутацията на дадена фирма за преместване. Отделете малко време и направете проучване. Трябва да анализирате сайтовете нахамалските фирми и отзивите на клиентите в интернет. Този анализ ще ви помогне да решите дали избраната от васфирма за преместване си заслужава да бъде наета или не. Направете списък с 2-3 фирми за преместване, свържете се с тях, за да зададете въпросите си и да получите оферта.

Внимавайте за промени в имената.

Много измамни компании могат да сменят имената си и дапродължат да мамят хората. Трябва да проверите комбинацията от информация за компанията – името, адресът, телефонният номер, уебсайтът и служебният имейл трябва да са последователни. Ако разполагате с време, можете също така да посетите офиса им на посочения фирмен адрес и да проверите оборудването им.

Не се занимавайте с фирми за преместванекоито искатда заплатят голям депозит.

Струва си да се отбележи, че по-голямата част от фирмите за преместване искат от клиентите си да платят сравнително малки депозити. Никога обаче не трябва да плащатепредварително изцяло за хамалските услуги. Има случай в които измамни хамалски фирми в София взимат парите на клиентите и не изпълняват задълженията си.

Нормално е фирмите за преместване да искат от вас да платите депозит. Въпреки това той не трябва да е голям. Приемливо е, ако оставите малък депозит, който е в размердо 10-20 % от прогнозираната обща цена.

В повечето случаи фирмата за преместване има двуетапен процес на плащане. Първоначално клиентът плаща малък депозит (по-малко от 20% от цената на преместването). Останалата част клиентът заплаща, след като вещите мубъдат преместени на новото място.

Прегледайте договора сипреди да го подпишете.

Никога не подписвайте празен или непълен договор. Всички услуги, цени, такси, отговорности на страните и дати на вземане и доставка трябва да бъдат включени в договора ви. Внимателно прочетете договора за преместване и се пазетеот допълнителни такси. Вслушайте се в нашите съвети и със сигурност ще успеете да изберете най-добрите хамали в София!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене