С незабравима церемония връчиха дипломите на абитуриентите от НПГ в Гоце Делчев

С традиционна церемония вчера абитуриентите от Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ в гр. Гоце Делчев получиха дипломите си за зрелост и придобита професионална квалификация.

Официални гости на тържеството бяха: кметът на общината, Владимир Москов, неговият замести, Богдан Боцев и н.в.п., Неврикопския митрополит Серафим. „Вие вече поемате към следващите си мечти и цели. Желая дипломите ви да улеснят тяхното постигане“, каза в приветственото си слово директорът на професионалната гимназия, Мария Георгиева. „Пожелавам ви много успехи във всичко онова което ще предприемете за напред и наистина да бъдете хора които носят радост първо в сърцата си и после в света около себе си“, каза от митрополит Серафим.

Кметът Владимир Москов лично награди зрелостниците постигнали високи резултати на състезания и олимпиади, отличен успех през годините на обучение с което са издигнали и авторитета на общината. Директорката Георгиева най-напред връчи дипломите на отличниците а после на всички зрелостници от випуск 2022 г. Ръководството и преподавателите на НПГ „Димитър Талев“ изразиха дълбоката си благодарност към родителите за доверието с което са се отнсели към Институцията, за подкрепата и отговорността им да възпитат успешни млади хора с чийто успех гимназията се гордее.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене