Скандал! Мошениците пак се активираха! Незаконни туроператори предлагат „лечебни екскурзии“ в Крибул!

Доказани мошеници, самозвани знахари и лечители трупат отново пачки на гърба на човешката болка и надежда. Скандално известна фондация „Виделей“, чийто бизнес е в сферата на пътешествия, енергийни зони, сакрални места в България и Европа.“Пътят на Богомилите“, Тв предавания, беседи и още.. разбира се всичко това без НАП и държавата да знае направи скандален бизнес проект който назързва съмнителните лечители от сатовчанското село Крибул с Преподобна „Стойна“. 

С Топ Преса се свързаха напълно легални туроператори, който вече не издържат на нелоялната и напълно незаконна конкуренция правена от фондация „Виделей“. Всяко лято управителите на въпросната фондация организират екскурзии по дестинации – София – Златолист – Сандански – Рупите – Огняново – Крибул – Лещен – Ковачевица – София. В рекламата единствено и само на техния сайт  агитират така: Ще отидем до мястото на най-мощната българска светица и лечителка Преподобна Стойна в село Златолист. Сгушеното селце пази тайната на „Преподобието“, както нарича Преподобна Стойна баба Марийка – жената грижила се за светицата до последния и дъх. Ще чуем неща неизвестни на хората за живота на светицата, която е живяла в църквата „Свети Георги“ в малка стаичка. (Носете си снимки на близки, на които желаете да помогне светицата. Оставят се в нейната стаичка под вечно бдящия и дух). Легендите твърдят, че и на края на света хората получават помощ от светицата.

„… В Крибул ще посетим прорицателката и владееща древния шамански ритуал за лечение баба Юлия…“ пише в рекламата си фондация „Виделей“ и за всичко това искат 207 лева на човек като уточнява, че Цената не включва: – закуска, обяд и вечеря – единична стая с доплащане 71 лв. – разходи от личен характер.

Какво се оказва? Жрицата от Крибул е станала шаманка. Кощунство е да се свързва Преподобна Стойна, със съмнителните бизнес действия на тарикатите от Крибул за които Топ Преса пише от години и сега ще ги припомни. На ред са инсититуциите след тази публикация. Относто почтеността на фондация „Виделей“, публикуваме информация ТУК. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене