Скандал! Мошениците пак се активираха! Незаконни туроператори предлагат „лечебни екскурзии“ в Крибул!

Доказани мошеници, самозвани знахари и лечители трупат отново пачки на гърба на човешката болка и надежда. Скандално известна фондация „Виделей“, чийто бизнес е в сферата на пътешествия, енергийни зони, сакрални места в България и Европа.“Пътят на Богомилите“, Тв предавания, беседи и още.. разбира се всичко това без НАП и държавата да знае направи скандален бизнес проект който назързва съмнителните лечители от сатовчанското село Крибул с Преподобна „Стойна“. 

С Топ Преса се свързаха напълно легални туроператори, който вече не издържат на нелоялната и напълно незаконна конкуренция правена от фондация „Виделей“. Всяко лято управителите на въпросната фондация организират екскурзии по дестинации – София – Златолист – Сандански – Рупите – Огняново – Крибул – Лещен – Ковачевица – София. В рекламата единствено и само на техния сайт  агитират така: Ще отидем до мястото на най-мощната българска светица и лечителка Преподобна Стойна в село Златолист. Сгушеното селце пази тайната на „Преподобието“, както нарича Преподобна Стойна баба Марийка – жената грижила се за светицата до последния и дъх. Ще чуем неща неизвестни на хората за живота на светицата, която е живяла в църквата „Свети Георги“ в малка стаичка. (Носете си снимки на близки, на които желаете да помогне светицата. Оставят се в нейната стаичка под вечно бдящия и дух). Легендите твърдят, че и на края на света хората получават помощ от светицата.

„… В Крибул ще посетим прорицателката и владееща древния шамански ритуал за лечение баба Юлия…“ пише в рекламата си фондация „Виделей“ и за всичко това искат 207 лева на човек като уточнява, че Цената не включва: – закуска, обяд и вечеря – единична стая с доплащане 71 лв. – разходи от личен характер.

Какво се оказва? Жрицата от Крибул е станала шаманка. Кощунство е да се свързва Преподобна Стойна, със съмнителните бизнес действия на тарикатите от Крибул за които Топ Преса пише от години и сега ще ги припомни. На ред са инсититуциите след тази публикация. Относто почтеността на фондация „Виделей“, публикуваме информация ТУК. 

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене