ВИДЕО: Ахмед Башев Style ! Ученици пеят на директора: Господин директоре (удри) парите, за да си оправим нощите и дните. Господин директоре (удри) къв си готин, ако са във евро да са по 500.

 

Няма такова шоу! Директорът на ОУ „П. К. Яворов” в село Огняново, община Гърмен, Ахмед Башев отново показа нов стил в образованието. Топ Преса се добра до мега горещи, ексклузивни кадри на които Башев в качеството си на директор на училище върти гюбеци в едно със свои ученици, а поводът по всяка вероятност е завършването, приключването на учебната година.

Забележете какво пеят учениците на своя директор! Текст от песента на Годжи, Гацо Бацов и Сашо Роман „Г-н Директоре“ а в нея поантата е знакова : „Господин директоре (удри) парите, за да си оправим нощите и дните. Господин директоре (удри) къв си готин, ако са във евро да са по 500.“ и продържава с посланията на младото поколение към своя директор учител възпитател : “ Нашия директор се казва АХМЕД – Баш Харабия, какъв е? Глава за бизнес, тело за грях, западни фирми умират от страх. Има си сметки в Швейцария, кара коли от бавария хем си умен пък и корав, нека е само жив и здрав.

Това нормално ли е? Преекспонираме ли? Голяма работа, забарвляват се хората, това си е яко… Отговорът е – не. Не е яко! Не е нормално за учител и директор, но в стила на политик, като Башев и стратегия. Защо го прави ли, осъзнавайки че е нередно? Той не е будала. Това е стартегия уважаеми читатели. Башев отново търси провокацията. Това видео отново ще го вкара в медиите, ще има полемика, а той е цар на тези неща. Търси сензацията учишлено но този път действа умно. Иска да включи децата в схемата. Топ Преса умишлено влиза в капана, ако следваме терминологията на майор Деянов от „На всеки киломитър“. Разпалайки такъв скандал Башев знае, как ще реагира и общественост и медии. До но този път стратегията му е да го защитят децата. Те са мега силни в социалните мрежи и се очаква да започнат масово плюене и пламенна защита на своя директор, ако това видео се ползва да го компрометира. Добра го е измислил, този път. Но дали номерът ще мине – това МОН и РУО Благоевград трябва да решат. А за да им напомним за мисията на учителят – директор, ще им цитираме текст от песен, която преди години се пееше на подобни мероприятия: Прости ми, прости ми прегрешенията и болките от другите и мен – ти хора ни направи. Учителко любима, добър ден!

НЕ СЪДИМ НИКОГО – ПРОСТО ОТРАЗЯВАМЕ ЕДИН ВИДИМО СКАНДАЛЕН ФАКТ!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене