Ангел Джамбазки: Скандално заседание на ЦИК от 22.03.2021г. / ВИДЕО

https://www.facebook.com/watch/?v=207001081223419

❗Като част от предизборната кампания у нас (и в Турция) турски и протурски ориентирани политици обикалят там, където ДПС има сериозен електорат, и говорят колко е важно да се гласува на тези избори и какво значение ще имат те за гласоподавателите им. И с ясното съзнание, че изборите са важни, тази антибългарска партия започна своите постъпления, за да си осигури още повече гласове. Направи го чрез поправка в методическите указания на ЦИК, която, под фалшивия флаг да не стават опашки в секциите във време на пандемия, ще унищожи усилията ни да се преборим срещу фалшивите гласове от Турция, които определят нашето бъдеще.

⁉️След като тази поправка бе зачетена, десетки хиляди гласоподаватели на ДПС ще бъдат допуснати да гласуват на 4-ти април, без да знаят една дума на български и без да имат връзка със страната ни. Затова е много важно да се изисква попълване на декларациите пред очите на избирателната комисия, както е тук. Не вкъщи, не на улицата, не да я получиш попълнена. На място!

❌Вижте записа на заседанието на ЦИК от 22.03.2021 г. На него виждаме пешката на ДПС (човек със съмнителни качества да бъде член на ЦИК), с която те се опитват да поставят в шах Родината ни, да прокарва такива важни решения. Записите от заседанията на комисията показват колко неадекватен е той. Когато говори, го прави назидателно, на висок тон, а останалите слушат и мълчат. Сякаш е нещо повече дори от председател. Когато все пак някой си позволи да се обади, господинът от ДПС започва да му се кара и да налага своето мнение. А не е ли съгласен с някого, хвърля химикалки, бута листове, издава нечленоразделни звуци и говори с абсурдна интонация. Стига се дори до тъжно-комичния момент председателят на ЦИК да се обръща към него плахо с думите: „Добре, спокойно“. Въпросният господин – Ерхан Чаушев, се държи толкова неадекватно за представител на институция, че журналисти се питат хипервластен ли е този човек. Същото това лице, което би следвало да бъде гарант за честното провеждане на вота, бе заявило че авторитетът на ЦИК напоследък му се виждал „мижав“. Ако това е така, то неговото неадекватно поведение на работното му място определено не работи в полза на Централната избирателна комисия.

⁉️Сънародници, ДПС натиска мощно и много нагло. И лобира за около седемдесет хиляди турски гласа. Това са пет мандата! Пет мандата на султан Ердоган! А подлата ръка, която ДПС получи в осъществяването на целите си, е на Демократична България. Жалко, че не сме изненадани. Ще позволим ли изборният туризъм отново да определя бъдещето ни?

‼️Ние от ВМРО – Българско национално движение – категорично НЕ! Ще направим всичко по силите си, а дори и повече, за да не допуснем турска намеса във вътрешните работи на България!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене