Броени дни до стартирането на „Танцова феерия под Хисарлъка” 2014

main_bНа 18 октомври в голямата зала на читалище „Братство 1869” в Кюстендил ще се проведе Четвъртият национален танцов фестивал „Танцова феерия под Хисарлъка”. Събитието се организира от Община Кюстендил, читалище „Братство 1869” и Клуб по спортни танци „Велбъжданс”, с любезното съдействие на Информационен център Европа Директно – Кюстендил.

Целта на фестивала е да предостави възможност за изява на талантливи деца и възрастни, които да покажат пълноценно своите заложби, както и да популяризира и развие различните видове спортни танци и да приобщи хората от различни възрастови групи към тях.

Фестивалът е с конкурсен характер и се провежда в 9 категории – Спортни танци, Хип-хоп, Брейк, Бейли денс, Характерни танци, Мажоретни състави, Салса, Спортен рокендрол и Зумба.

В него могат да вземат участие индивидуални изпълнители, читалища, Младежки домове, Центрове за работа с деца, частни школи, студия, клубове, и др.

Заявки за участие до момента са подали над 300 участници от цяла България.Официалното откриване е на 18 октомври – събота, от 11:00 часа.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене