ИТН: Мутрата Радостин Василев заплаши депутатка, че ще и прати хора, ако не напусне НС

Радвам се че този душевен отпадък Радостин Василев вече не е при нас, обяви Тошко Йорданов

„Днес е един прекрасен ден, защото преди около час видяхме едни хора, които с поведението  си доказаха, че са предатели. Истината, е че бяхте свидетели на един куп лъжи, без нито един факт. Ние заставаме пред вас с лицата си, за да ви запознаем с факти. Подложени сме на натиск от мутри. Мутрата Василев говори един час”, това заяви Балабанов по повод отцепниците от ИТН.

Тошко Йорданов заяви, че Христина Иванова е говорила с  Радостин Василев, но  тя е отказала да се присъедини към тях. Йорданов пусна и запис от разговор между Христина Иванова и Василева, в който спортният министър в оставка я заплашва и я кара да мине в редиците на „Продължаваме промяната”.

„Ако няма да се присъединиш към нас, подай си молбата за напускане от парламента. Ще дойда да те видя след 5 минути“, повтаря Василев.

„Утре ще дойдат хора при тебе и искам да си подадеш молбата за напускане на Народното събрание“, заявява  спортният министър в оставка.

„Кой си ти, да пращаш мутри в най-демократичната сграда на България – Народното събрание, да плашат депутат да си подаде оставката? Кой си ти с гел на косата и с мръсни пари в джоба, обещани от Кирил Петков и Асен Василев“, попита Балабанов.

Щастлив съм че подобен отпадък не е при нас вече, каза Йорданов за напускането от ИТН на Радостин Василев и останалите петима депутати.

По думите на Балабанов Кирил Петков  си позволява да управлява еднолично.

„Държавата е пред фалит, а българската история е на ръба да бъде предадена. Предателството на българската история тежи независимо дали е написана на салфетка или е в документ с гриф строго секретно. Петков води няколко месеца политика да предаде България, каза още Балабанов. Каня Петков на детектор на лъжата, за да видят всички как изглежда предателството на интересите на България, добави Балабанов.

Гроздан Караджов каза, че това, че МРРБ е едва ли не разковничето, е фалшив повод и теза, която се тиражира от премиера Петков от първия ден, когато разбра, че дните на правителството са преброени. „Той насочи агресията си към мен и изговори куп лъжи, каза Караджов. Тези лъжи бяха потвърдени от пресконференцията преди малко, посочи още той.

„Кога тези петима получиха прозрение на душевен катарзис, когато Трифонов ги изтегли от  коалицията.  Защо не излязоха преди това гордо да се възмутят от Слави Трифонов?”, запита Тошко Йорданов. Според него отцепниците начело с Радостин Василев са хора алчни за власт. „Така изглеждат побърканите хора. Това видях и в Мая Манолова, която откачи като влезе в НС”, допълни Йорданов.

„Недоумявам, защо след като всички са виждали толкова злоупотреби, не ме  дадоха до сега на прокуратурата или на МВР и ДАНС, които са в техните ръце, защо чакаха да чуят, че се прекратява тяхното седене във властта”, запита Гроздан Караджов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене