Тежка катастрофа с националния отбор по футбол, има ранен (ВИДЕО+СНИМКИ)

Инцидентът станал напът от аерогарата към хотела на „лъвовете“

https://www.vbox7.com/play:c5e5d6a651

Тежка катастрофа претърпя националният отбор на България по футбол след приземяването на самолета, с който те пристигнаха на грузинска земя. Това съобщиха източници за NOVA.  Сериозно пострадал е халфът Тодор Неделев, който е в болница. Спътниците му са невредими, но са в шок.

Инцидентът станал напът от аерогарата към хотела на „лъвовете“ в столицата Тбилиси. Националите били разделени в два по-малки автобуса според изискванията на УЕФА и се движели с полицейски ескорт.

Шофьорът на едното от превозните средства се движел с висока скорост по мокра настилка. Той изгубил контрол заради спрял внезапно пред него автомобил. В него – странично и от задната  лява страна, се врязал вторият автобус.

Новината бе потвърдена и на официалния сайт на БФС.

„Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси. На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, в следствие на което предизвика тежка катастрофа. След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре“, съобщават от Футболния съюз.

nova.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене