Без категория

Областният управител връчи дипломи на абсолвентите от Колеж по икономика и мениджмънт

DSC01914 (2)Областният управител Димитър Димитров днес беше официален гост на тържествената церемония по повод връчване на дипломите на завършилите студенти от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите-Пловдив, обучавали се в Регионален център за дистанционно обучение – Колеж по икономика и мениджмънт Благоевград.

Уважаема проф. Стоичкова, проф. Димитров, сърдечно Ви поздравявам за дадената възможност на младите хора да придобият знания и умения, адекватни на динамичния свят, в който живеем.

Скъпи абсолвенти, за амбициозния млад човек незабравим  период от живота е студентският. В него има и много труд, и много развлечения, мечти, лекции и дипломни разработки, държавни изпити, любови. Но най-върховният миг от обучението е тържествената церемония по връчването на дипломите. Използвайте придобитите знания и  умения и следвайте мечтите си. Не се страхувайте от изпитанията, които ще ви поднесе живота, от Вас зависи те да се превърнат в път към успеха. Бих искал да използвам случая да Ви пожелая успешен старт в професионалната Ви кариера и личностна реализация. На  добър път, поздрави абсолвентите и техните преподаватели Димитър Димитров.

DSC01926 (3)

DSC01920 (2)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене