Банско става домакин на турско-български бизнес форум

В Банско ще се проведе първи турско-български бизнес форум на тема : “Възможности за устойчиво търговско-икономическо сътрудничество в прехода към зелена икономика“. Срещата е насрочена за 10 и 11 юни.

В съботния ден програмата започва с представяне темите и идеите на събитието от Бурхан Немутлу, председател на УС на Българско-турска търговско-индустриална камара (БТТИК).

Своята визия и предложения пред гости и партньори ще представи Уфук Йозтюрк, председател на УС на Регнум Турция и Регнум България. Във форума участват Кемал Караман, председател на УС на БУЛТИШ – Дружество на български и турски бизнесмени, Айлин Секизкьок, Посланик на Република Турция, Мюжде Четин, председател на женско бизнес сдружение BPW İstanbul и Десислава Бонева, зам.-министър на иновациите и растежа.

Сред дискутиираните теми ще бъдат  и възможности за устойчива търговия и сътрудничество между България и Турция, (Българска агенция за инвестиции, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Търговска секция при Посолството на Република Турция, Sistem Global,) Европейските фондове и иновативните подходи като средство за устойчивост в прехода към зелена икономика (Делойт България, Лот Консулт, Агенда

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене