Колкото и да пие Джуркин - малко или много, от утре той със сигурност ще идва трезвен на работа. След тази публикация разбира се.

Жители на Рибново: Ако в местното училище проверяващи дойдат с дрегер ги чака приключение!

„Здравейте Топ Преса, изключително сме доволни, че се намери медия, която да нищи с години затлачените проблеми в нашето село. Най – сетне се намери и медия, институция, която да разрие схемите на фамилия Джуркини. Това което извадихте вчера е само една малка част от помията, която фамилия Джуркини проезвежда в селото. Директорът на училището Манчо Джуркин, борецът за „българщината“, както сам обича да се представя, ежедневно е пиян на работа. Да има как да дойдат проверяващи от министерството с дрегер. Ще се видят в приключение. В кабинетът на Джуркин ежедневно мирише на алкохол. В шкафовете има и бутилки.  Може ли директор на училище да бъде алкохолик, питаме ви? Защо отговорните за това институции, тези които контролират дейността на училищата в България с години си затварят очите за Манчо Джуркин. Знаем защо. Защото плаши и манифестира все с имена на влиятелни хора, като започнеш от Росен Плевнелиев и стигнеш до мутри. Комарджия, алкохолик, до ушите е с дългове… Преди време добре повдигнахте темата за възможността на директорите на училища да сключват договори с мобилни оператори. Проверете колко договора е подписал Манчо! Вижте какво е получил от „Йетел“ бившите от Теленор. Държавата плаща телефоните на него и цялата фамилия. Какво остава за другото. Сами можете да си прецените…“

Писмото получихме по електронен път. Авторите му желаят анонимност. Решението да публикуваме взехме, защото и ние от Топ Преса можем да потвърдим и да докажем, че поведението на директора на училището в Рибново определено е нетрезво. В името на достоверността и обективността, ще кажем че вчера, когато той позвъни за да даде становище по скандала със своя подчинена преподавателка определено беше в доказуемо нетрезво състояние. Каквато и да е истината – тя трябва да се знае. Колкото и да пие Джуркин – малко или много, от утре той със сигурност ще идва трезвен на работа. След тази публикация разбира се. В противен случай…. час по скоро такъв човек не може да заема директорски пост в средно училище.

ПРИПОМНЯМЕ ЦЕЛИЯ СКАНДАЛ ОТ ВЧЕРА ТУК: 

СЕНЗАЦИОНЕН СКАНДАЛ! Взел ли е президента Плевнелиев 15 000 лева, за да помилва учителка от Рибново?!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене