Ужасяваща играчка стресна родители

Ужасяваща играчка, която има остри зъби и заплашва със смърт, стресна родители у нас.

Хъги Уъги, както е името на плюшения звяр, се продава и в България, но майки и татковци възнегодуват срещу агресивното му излъчване и страховити послания, които отправя.

„Обърнете внимание с какво играят децата ви! Също така пазете ги от игри, които могат да им навредят. Ако се вгледате внимателно в куклата, тя има като лепенка на ръцете си, за да може да я прикрепите, като прегръдка, към врата. И също така визуално изразява смисъла на думите на в неговата песента, част от която гласи „прегърни ме, докато умреш“, обясняват родители, като обръщат внимание, че плюшената играчка е описана като подходяща за малчугани на възраст от 2 до 6 години.

Хъги Уъги е една най-продаваните играчки в световен мащаб, като може да бъде открита и в България. Въпреки че изглежда като дружелюбен талисман, който може да се прегърне, Хъги Уъги е опасно, хищно чудовище в резултат на експерименти на учени. То има желанието да консумира плътта на други хора. Затова и родители отчитат, че е тревожно подобно същество да е в стаите на децата и да им внушава страх от най-ранна възраст.

В анимационни клипчета чудовището обикаля по вентилационни шахти и дебне жертвите си, като има способността да изчезва и да се появява изненадващо в гръб – точно преди да атакува.

В анимирания свят огромното създание е с невероятно дълги ръце и крака, като се извисява на 3 метра. Хъги Уъги има синя козина и много остри като бръснач зъби, освен че има още една уста вътре в устата си. Звярът има жълти ръце, червени устни и очи. Макар привидно да изглежда като роботизирано създание, кръвта и слюнката в устата му издават, че е жив организъм.

Играчката се продава у нас предимно онлайн, като цената й варира около 25 лева.

Плюшеният звяр има песничка

Ето част от песничката на плюшения агресор:

„Казвам се Хъги Уъги,

тялото е мъхесто и пухкаво.

Няма ли да дойдеш да ме прегърнеш?

Не искаш ли да дойдеш и да ме прегърнеш?

Прегръщай ме денем и нощ.

Казвам се Хъги Уъги,

острите зъби те оставят в кръв.

Никога не ме наричай грозен.

Прегърни ме, докато умреш.

Знам къде се криеш.

Не знаеш ли, че ще те намеря?

Където и да отидеш,

в тъмното чакам.

Няма бягство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене