Ексдепутатът от ГЕРБ Г. Андонов се върна след 5 г. в НС, този път като придружител на дъщеря си и нейни връстници от Гоце Делчев

5 години след като се раздели с българския парламент, гоцеделчевският ексдепутат от ГЕРБ Георги Андонов се върна отново там, но този път като родител. Той придружи съучениците на дъщеричката си Иванина, която навръх 1 юни навърши 8 г. и прие визитата в Народното събрание като подарък за рождения си ден.

В парламента хлапетата от Гоце Делчев искрено се забавляваха, оглеждайки широките кулоари, заседателни зали и официално облечени чичковци и лелички, които гостоприемно им се усмихваха. Групата запечата на снимки всички стълбища в НС, които успяха да ги поберат, снимаха се дори около заседателната маса на парламентарната група на ГЕРБ, поканени от бившия образователен министър, а в момента депутат, Красимир Вълчев.

„5 години по-късно пак в парламента, този път в по-добра роля – като родител. Благодаря много на администрацията на НС за отделеното време и възможността децата да посетят парламента!“, написа видимо без всякаква носталгия ексдепутатът в социалната мрежа.

Припомняме, че той се оттегли от активната политика през 2015 г. и оттогава се занимава усилено с управление на различните си бизнеси./struma.bg/

Може да бъде изображение с 9 души, седнали хора, изправени хора и на закрито

Може да бъде изображение с 6 души, изправени хора и на закрито

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене