Рафтинг приключение и много адреналин край село Елешница

Разложкото село Елешница приветства днес „Традиционен воден поход по река Места“, който се организирн от „Клуб по воден туризъм“-Хасково. За поредна година китното населено място ще е домакин на рафтинг приключението, което ще продължи до неделя.

Старт на спусканията ще се даде в 14:00 часа в петък, те ще започнат по река Глазне от с. Баня и ще стигнат до базовия лагер в Елешница. На следващата сутрин спусканията продължават по р. Места – тръгват преди моста за с. Гостун до „Момини кули“. За финал на похода в неделя трасето ще бъде повторено.

Кметът на с. Елешница – Сашо Мицин, повече от 8 години оказва съдействие в създаването на палатков лагер, намиращ се край един от минералните извори в селото. Той посреща и изпраща любителите на екстремните спортове и се грижи престоят им да бъде вълнуващ и приятен. Всеки, който желае да се впускане във водното приключение, може да го направи с предварителна заявка и уведомление към организаторите. „Желаещите трябва да са напреднали в начинанието, понеже части от трасето не са подходящо за начално обучение“, предупредиха от клуба по воден туризъм.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене