Ексклузивно! Заловиха микробус на гоцеделчевска фирма в нелегален превоз на гастарбайтери от Франция, има и хора от района

Шофьорът, криминалнопроявен и осъждан, не е представил свидетелство за правоуправление, било му отнето в Румъния за нарушение! Пътниците ужасени!

Микробус, собственост на гоцеделчевската фирма, бе задържан в Петрич, а шофьорът му Д. К. уличен в незаконен превоз на пътници. Спирането на микробуса е станало след получен оперативен сигнал в петричкото полицейско управление, че въпросният „Мерцедес Спринтер“ вози пътници от Франция срещу заплащане на ръка на шофьора Д. К. от Банско, който се оказал криминалнопроявен и осъждан.

Всички пътници от микробуса са разпитани в полицията и единодушно са заявили, че са платили на Кафеджиев известна сума, за да ги докара от Франция до България. Пътниците са гастрарбайтери от Петрич, Разложко и Гоцеделчевско.

При проверката се оказало, че шофьорът не е представил свидетелство за правоуправление, било му отнето по пътя на територията на Румъния, нещо което предстои да се проверява. Фирмата, чиято собственост е микробуса е уведомена за действието на шофьора.

Работата по случая продължава. /struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене