Комедийна порция смях на макс в Парадайс център PlayGround

comedy night in Paradaise centerАко смятате, че имате чувство за хумор и обичате истинската комедия – това събитие е за Вас, приканват от ПРофайл !

Известният московски актьор Гоша Величков (по-известния при нас като Жоро Руснака а.к.а J.R и водещ на руските гранд вечери ‘Подмосковньiе вечера“ ), ПРофайл Европа и  PlayGround Paradise Mall, Ви канят на най-забавното събитие за годината – „Комедийната вечер в Рая“

Нека Ви припомним, че през април месец, тази година стартираха комедийните вечери „Comedy Battle“, които предизвикаха огромен интерес към Stand Up комедията, а комедиантите заявиха, че този нов за България хумор е бъдещето на комедията при нас. От тогава те смело го доказват по разни сцени в страната и чужбина.

Дойде момента, да съберем победителите от тези вечери на една сцена – за да изнесат едно незабравимо комедийно шоу, което дълго ще го помнят присъстващите. Сред хората, които редовно посещават тези забави са: актьора и шоу-мен Кирил Ефремов, Камен Воденичаров (актьор, певец и телевизионен водещ), Венци Мартинов (комик и продуцент ), Део (шоу-мен) и много други звезди. Шоуто на 08.11.14 няма да е изключение и ще събере известните хора под един покрив за да се посмеем заедно с тях.

А там където има известни и красиви мъже винаги има и красиви жени, които също така обичат да се забавляват. На събитието ще присъстват : Мина Попова – Мис Планет Вселена Перу 2014, Жана Янева Мис Вселена България ( любимката на Доналд Тръмп ) придружени от своите приятели.

Комедийната порция смях на макс в Първия лайфстайл мол PlayGround  е новият формат на забавата, заявиха организаторите.Не пропускайте това събитие, за да сте в крак с модните тенденции в сферата на развлеченията.

мина банаски Вилебрикуин

207771_509245585764033_599046865_n

 

georgi velichkov

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене