Изгорелият магазин в Гърмен отново отвори врати

Напълно обновен и богато зареден със стоки в с. Гърмен отново отвори врати магазин, който изгоря преди половин година. Тогава огненият ад нанесе големи материални щети, а семейството на бизнесмена Стефан Попов се озова на улицата. След множество периптетии и помоща на хора с големи сърца, семейството успява да рестартира бизнесът си.

„Благодарим ви, че ни подкрепяхте и участвахте активно във възстановяването на къщата и магазинът! Много се радваме, че след 6 месеца усилен труд се завръщаме отново. С радост искаме да ви съобщим, че отново отваряме врати“, съобщава Стефан Попов.

Припомняме, че домът и магазинът в центъра на Гърмен изгоряха на 8 декември м.г.

„Всичко се случи много бързо. Събудих се от силен шум. Явно огънят беше стигнал до компресорите на климатиците и заради фреона вътре те са започнали да гърмят. Помислих, че ни обират, и слязох да проверя какво се случва. Видях дим на стълбището и осъзнах, че е станал пожар“, разказа Стефан пред Топ преса в дните след огнения ад. Той смята, че пожарът е причинен от късо съединение.

Информирани за щетите и бедата, сполетяла младото семейство, много местни хора се отзоваха да помагат с дарения и труд, за да бъдат опреодоляни материалните и нематериалните щети от пожара.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене