Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Вяра”

Дупничани и кюстендилци блокират международни пътища днес заради енергийния бос Бат Сали

Хиляди в дупничани и кюстендилци днес блокират международния път за ГКПП–Гюешево и Е-79 край Дупница. Решението е твърдо, обръщението е разпространено и чрез социалната мрежа, а блокадата е озаглавена ПРОТЕСТ В ЗАЩИТА НА ГЛАСА НИ! Протестът в Дупница е насрочен от 11 часа на площад „Демокрация” („Барикадите”).

 

Игуменът Евлогий върна два автобуса с хористи, тръгнали за концерт матине в Рилския манастир

Игуменът на Рилския манастир епископ Евлогий отмени участието на мъжките хорове в Светата рилска обител. Мотивът на игумена беше „Има напрежение между мен и община Дупница”. Това обяви игуменът, без да уточнява за какво става въпрос. „Има някакво напрежение, ние не знам какво е, затова се връщаме. Така традиционният концертът на мъжките хорове, които пеят в Рилския манастир от 5 години, беше отменен. Причините са неизвестни, игуменът ни забрани”, обяви организаторът, член на Надзорния съвет на балканския форум Стефан Чавеев.

 

Палчев подсъдим на 1 декември за 10 млн. в Дупница, прехвърлил незаконно имоти на любимата си Ваня

На 1 декември предприемачът от групата на Братя Галеви Александър Палчев се изправя пред състав на Дупнишкия районен съд от 10 часа като подсъдим за афера от над 10 млн.лв. Делото води съдия Маргарита Алексиева.

 

Михаил Миков пред червени активисти от Пиринско: Съживяването на партията е приоритет, искам смени на лидери по места

Лидерът на БСП Михаил Миков извикал на спешно заседание в столицата лидерите на партията в Пиринско. На срещата, която продължила повече от 4 часа, те анализирали слабите резултати на изборите.

 

Последната въпросителна падна: Георги Андонов е четвъртият ГЕРБ депутат от Пиринско, Цветанов влиза от Велико Търново

Цветан Цветанов удържа на думата си и влезе от Велико Търново в парламента. Това стана ясно вчера, когато Централната избирателна комисия обяви многомандатните райони, от които влизат депутатите, участвали в две листи.  

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене