Кметът на Симитли сплоти колектива с рафтинг по Струма

Най – доброто рафтинг трасе на територията на България – това в Община Симитли, днес стана място за провеждането на екстремен тиймбилдинг за служителите на Общинска администрация.

Председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, общински съветници, кметове на кметства и служители на Община Симитли в петъчния ден имаха възможността да се докоснат до невероятното изживяване – да се спуснеш с рафт по бързеите на река Струма.

Екстремното изживяване е подарък от кмета Апостол Апостолов, а целта е – сплотяване на колектива. Не за първи път кметът прави такъв подарък на служителите, кметовете на кметства и общинските съветници, които са големи любители на рафтинга.

Любезните домакини от X-клуб и Рафтинг център – Симитли посрещнаха своите гости с невероятно добро отношение, осигуриха им костюми, инструкции, а след това опитен инструктор ги поведе с гумената лодка по реката.

Припомняме, че рафтинга по река Струма с Рафтинг БГ се осъществява всеки ден по най-дългото рафтинг трасе – 12км през пролетта и 8км през лятото. Рафтингът по река Струма предлага множество бързеи, с различна трудност и профил и се изминава за около 1,5-2 часа.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене