Откриха Втория фолклорен фестивал „Шарено цвете“ в Благоевград

30 групови и 90 индивидуални изпълнители от детски градини и училища ще се изявят на сцената на Втория 30 групови и 90 индивидуални изпълнители от детски градини и училища ще се изявят на сцената на Втория фолкорен фестивал „Шарено цвете“, който се организира от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград и Община Благоевград. Фестивалът бе открит днес на площад „Македония“, ще продължи през целия ден и утре. Началото поставиха Квартет и хор към Националната хуманитарна гимназия „Св.св.Кирил и Методий“ – Благоевград. Участниците и гостите бяха привествани от Силвия Иванова – директор на ЦЛТРДБ и Симона Митова – директор „Образование“ в Община Благоевград. Гости на фестивала са Анита Коцелова – заместник-областен управител на област Благоевград, Силвия Домозетска – директор „Култура, спорт, туризъм“ в Община Благоевград, Бонка Ичкова – председател на Синдиката на българските учители – Благоевград., който се организира от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград и Община Благоевград. Фестивалът бе открит днес на площад „Македония“, ще продължи през целия ден и утре.

Началото поставиха Квартет и хор към Националната хуманитарна гимназия „Св.св.Кирил и Методий“ – Благоевград. Участниците и гостите бяха привествани от Силвия Иванова – директор на ЦЛТРДБ и Симона Митова – директор „Образование“ в Община Благоевград.

Гости на фестивала са Анита Коцелова – заместник-областен управител на област Благоевград, Силвия Домозетска – директор „Култура, спорт, туризъм“ в Община Благоевград, Бонка Ичкова – председател на Синдиката на българските учители – Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене