Мустафа Карадайъ на форум за бъдещето на Европа, организиран от Илхан Кючюк

Дискусия за бъдещето на Европа през погледа на либералите организира съпредседателят на АЛДЕ Илхан Кючюк. Под наслов „Либерали за бъдещето на Европа: от Конференция до европейска реформа“ ще бъдат обсъдени окончателните заключения и препоръки на Конференцията за бъдещето на Европа – едногодишно безпрецедентно демократично упражнение, включващо граждани, политици и заинтересовани страни.

Ilhan Kyuchyuk12

По покана на Илхан Кючюк, специални участници в конференцията ще бъдат Стефан Сежурне, председател на групата „Обнови Европа“ в ЕП, Тими Дули, съпредседател на партия АЛДЕ, Анелу Ван Егмънд, зам.-председател на АЛДЕ, Мустафа Карадайъ, председател на ДПС и др.

В първата дискусия, посветена на бъдещето на Европа, ще вземе участие Филиз Хюсменова, дългогодишен евродепутат, член на ЦОБ на ДПС, която заедно със Стефан Сежурне ще разгледат резултатите от Конференцията за бъдещето на Европа и ще споделят своите виждания за това как би изглеждал ЕС през следващите години.

Събитието, което ще се проведе в столичния хотел „Hyatt Regency Sofia“, е със свободен достъп за всички медии и журналисти, а регистрацията се извършва на място с начален час 17:30 ч.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене