Риана стана майка

Риана и A$AP Роки станаха родители за първи път, съобщават световните сайтове.

Те посрещнаха на бял свят своето момченце. Името му все още не е ясно.

По последна информация Риана е родила на 13 май в Лос Анджелис. 

Двойката обяви в началото на тази година, че са в очакване на първото си дете.

Носителката на „Грами“ и световната рап сензация споделиха щастливата новина в социалните мрежи, две години след първите информации за връзката им.

Риана и A$AP Роки са работили по много съвместни проекти, а Риана е в ролята на любовта на рапъра във видеото му от 2013 г. към песента „Fashion Killa„. През същата година A$AP подкрепи Риана за американската част от турнето ѝ „Diamonds“, което разпали спекулациите. A$AP дори представи марката „Fenty“ на Риана на Британските модни награди през 2019 г.

През 2020 г. Риана и A$AP прекараха заедно Коледа в Барбадос. Медиите разкриха, че той се е запознал с родителите ѝ по време на почивката им на острова. След това A$AP Rocky накара сърцата на всички да се разтопят, когато говори за Рири в интервю за списание GQ, наричайки я „любовта на живота ми“ и „моята дама“.

На Met Gala, която се състоя през септември миналата година, двамата се появиха на сцената, изглеждайки напълно влюбени един в друг. По време на първата им поява на червения килим като официална двойка A$AP открито целуна Ри по бузата пред камерите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене