Той е напълно подновен, на входа паметна плоча напомня, че това е станало благодарение на родолюбивата помощ на Никола Дамянов, почетен гражданин на Сандански.

Култов хотел в Сандански навърши 20 години! Собственикът му трие мутренският имидж!

Визията на хотела по времето на Дамянов

Визията на хотела по времето на Дамянов

 Връща се старото име на хотел “Свети Никола” в Сандански и вече ще е “Спартак”. От вчера е сменена и табелата с името на хотела, което вече е СПА хотел “Спартак”, но официално смяната му ще стане на тържество на 24 май, когато ще се отбележи 20-годишен юбилей на СПА хотела.

Пасков къса мутринският имидж на хотела си

Пасков къса мутринският имидж на хотела си

Собственикът Илия Пасков заяви: „Изминаха 20 години, изпълнени с много труд, доверие, лоялни клиенти, трудности, които преодоляхме заедно с доказана коректност и висок професионализъм. Гордеем се с изградения авторитет и оправдано самочувствие, но не спираме да си поставяме нови предизвикателства. От 24.05.2022 г. СПА хотел “Свети Никола” ще приеме старото си име “Спартак”. Започваме ново начало, за което ще трябва още повече труд и постоянство”, каза Ил. Пасков и допълни, че поради тази смяна е направена промяна на фасадата на хотела, реновирана е изцяло визията на фоайето, предстоят и нови ремонти в спа центъра и основен ремонт на първия етаж.Добрата новина за жителите на Сандански и за гостите на хотела е празничният концерт на площад “България” в чест на 20-г. юбилей на хотела с участието на Румяна Попова, фолклорна формация “Гайтан”, Йордан Николов, “Пиринско тройче”. Празничната вечер ще приключи със заря, а на тържествената вечеря ще бъдат събрани настоящият персонал заедно с бивши дългогодишни служители, приятели и партньори.„Всички промени се правят, за да подобрим качеството на предлагания от нас продукт и да надграждаме направеното. А целта е повече хора да избират дестинация Сандански и да преоткрият СПА хотел “Спартак” за своята ваканция”, заяви Илия Пасков.

Никола ДАМЯНОВ

Никола ДАМЯНОВ

Комплексът приема гости през цялата година. Той е напълно подновен, на входа паметна плоча напомня, че това е станало благодарение на родолюбивата помощ на Никола Дамянов, почетен гражданин на Сандански. Хотелът има 7 апартамента – един от тях луксозен с джакузи, 21 единични стаи и 63 двойни – всяка с телевизор, хладилник и мини бар, телефон, климатик и самостоятелен санитарен възел. Според местните хора в Сандански, със смяната на името на хотела Пасков просто иска да скъса с историята и връзката на Дяманов с хотела.

Ако напишете „Никола Дамянов“ в интернет търсачката Google, първите двайсетина резултата ще ви изпратят директно към сагата на делото „Маргини“. Ще разберете, че Никола Дамянов е „бизнесмен, живеел в чужбина“, „приближен до ТИМ“ и „една от трите мишени на Маргините“ и толкова. Това ли цели Пасков да изтрие?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене