Вдъхновени от предаването на Галя Щърбева "Да хванеш гората" и желанието ни да живеят свободни и по-близко до природата, решили, че е време да се приберат у дома

Топ влогъри на България с видео поглед в Югозапада!

Привет, това са Мони и Цеци! Те са едни от най – известните влогъри в България. Заминали за чужбина, когато били на по 15 години, живота ги срещна, влюбихме се сподилят те, обиколихме Канада с каравана, която си направихме сами и в началото на 2021г. решихме, че нашето място вече не е там.

И така… вдъхновени от предаването на Галя Щърбева „Да хванеш гората“ и желанието ни да живеят свободни и по-близко до природата, решили, че е време да се приберат у дома. Сега живеят на село, а чрез тези видеа в интернет споделят най-различни моменти от техния живот – реставрирането на старата ни къща, вкусната сезонна (и веган) храна, която си приготвят, приключенията и походите из цяла България, лечебните свойства на билките и растенията, които ни заобикалят… и още нещо. 🙂 Надяваме се да ви вдъхновим да вървите по Пътя си, да сбъдвате мечтите си и да се грижите по-добре за себе си и за Природата, лансират своето послание към зрителите Мони и Цецо. Топ Преса има удоволствието да представи походът им из югозападна България и личните им мисли и ввпечатления за нашия край:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене