Ужаса е голям! Марио Вълчев добре познат на съгражданите си, е раненият при престрелката в София

Вълчев е изключен преди време от академията на МВР за извършен грабеж, сега работи в колекторска фирма за събиране на трудни дългове

Марио Вълчев е 26-годишният петричанин, прострелян на бензиностанция на околовръстното край София снощи. Вълчев е ранен в крака и се лекува в болница. Прострелян е с 6 куршума., разбра Struma. com. Инцидентът, за който вече съобщихме, стана около 22 часа на бензиностанция, разрази се престрелка, при която освен Вълчев има ранен софиянец.

На мястото на инцидента свидетели видели колата на футболиста на ЦСКА Г. Йомов, но се оказа, че той няма нищо общо с престрелката. Говори се, че участник в екшъна е неговият брат . Дали той е раненият предстои да се уточнява.

Петричанинът Вълчев е добре познат на съгражданите си. От няколко години работи в София в колекторска фирма на известен столичанин и се занимава със събиране на тежки невърнати заеми. Предполага се, че и на снощната среща е станал скандал за пари, които е приключил със стрелба.

Преди време Вълчев е бил първокурсник в академията на МВР, но заедно с момчета от неговия курс извършил грабеж и е бил изключен от престижното полицейско училище, разказаха пред Struma.com петричани.. Работата по снощния инцидент продължава, очаквайте подробности.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене