ЗЕЛЕН ОСКАР ЗА ОБЩИНА БАНСКО

Община Банско получи приза „Зелен Оскар“ в категория „Публичен сектор – обществени организации, общини и държавни структури“ в тазгодишното издание на Националния конкурс „Най-зелените компании в България“.

За 12-та поредна година b2b Media връчи награди за постигането на „зелени“ цели и реализирането на устойчиви стратегии, като номинациите са в 16 основни и 17 допълнителни категории.

Зам.-кметът Костадин Атанасов и Константин Кожарев -началник отдел „Екология и чистота“, получиха престижната награда за Община Банско. „Приемам с гордост наградата „Зелен Оскар“, защото общинското ръководство полага непрекъснати усилия Банско да стане още по-красиво, чисто и подредено. Съзнаваме своите отговорности за бъдещето на природата, за качеството на живот на жителите на общината, за възпитанието на младото поколение, и не на последно място – за имиджа на цялата ни държава, защото Банско е визитна картичка на България пред света“, заяви Костадин Атанасов при получаването на наградата на официалната церемония.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене