Дневен хороскоп за 11 май

Овен

През този ден освен професионализма ви към положителните ви черти нека бъде и самочувствието ви. Заслужавате най-доброто и нито грам по-малко. Стойте на висота.

Телец

Днес не си играйте с любовта и огъня ѝ. Ако нямате сериозни намерения най-добре се въздържайте от започването на интимна връзка. Бъдете честни със себе си и човека срещу вас.

Близнаци

Днес бъдете внимателни с непознати хора. Колкото по-приятни и любезни ви се струват, толкова по-подозрителни бъдете. Не се притеснявайте да питате много и да настоявате за ясни отговори.

Рак

Денят може да ви донесе приятна изненада в семейството. Бъдете търпеливи, за да научите всички подробности и да им се насладите изцяло.

Лъв

Денят ще ви въведе в изкушение, покрай което трябва минете с гордо вдигната глава и гледайки в друга посока. Ще дойде и вашето време, но не сега.

Дева

Денят ще е особено наситен с дейности. Станете по-рано, за да може да вземете всичко, необходимо със себе си и да не се налага да се връщате за нещо забравено.

Везни

Това е ден за големи, но добре обмислени покупки. Не се хвърляйте да притежавате нещо без да имате реална и обоснована нужда от него.

Скорпион

Денят ще ви предложи изпитание, което ще преодолеете с лекота, благодарение на късмета ви. Замислете се какво бихте правили при други обстоятелства.

Стрелец

Денят ще постави началото на нови успешен период в личните ви отношения. Борили сте се много и напълно заслужават щастието си, но не почивайте на стари лаври.

Козирог

Денят ще ви предложи нелек избор. Заложете на действие, от което няма да се срамувате след време и ще може да разкажете без притеснение. Бъдете сигурни в себе си.

Водолей

Днес бъдете достатъчно категорични и поставете ясно исканията си. Няма какво да губите така или иначе, но не може да правите повече компромиси със желанията ви.

Риби

През този ден отдайте предпочитание на комуникацията с хора, които познавате от години и които никога не са се колебали да бъдат искрени с вас, дори с риск да ви кажат неща, които не ви харесват. Имате нужда от тази искреност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене