Дневен хороскоп за 20 януари 2024

Алена със страхотен хороскоп за съботния ден

Овните ще управляват отлично Съдбата си, а доброто заплащане няма да закъснее за Телците

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Отлично управлявате Съдбата си, затова успехите няма да ви изоставят в почивния ден, въпреки трудности, които срещате по пътя си. Приемете ги като предизвикателство и продължавайте уверено напред. Направете поредната голяма крачка по пътя към поставената цел.

Внимавайте, защото са възможни неочаквани обрати. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. Семейните да изневеряват само защото са привлечени от нечий чар и сексапил, защото днес сте застрашени от възможността за неочаквана бременност, която ще промени живота ви.

ТЕЛЕЦ

Вашата активност в почивния ден е впечатляваща и ви помага да сте блестящи и да заслужите висока оценка за положения труд. Доброто заплащане няма да закъснее. Възможно е влошаване на отношенията с хората от деловото ви обкръжение, защото сте засегнати от техни изказвания, свързани с вашия професионализъм.

Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант, стига да няма ограничения и забрана и да спазвате правилата, свързани със здравето ви. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Позициите, които заемате са силни и в почивния ден може да осъществите  промените, за които мечтаете. Работите упорито, защото знаете, че днес ще получите добро заплащане. Не правете опит да се откажете от част от задълженията си. Бъдете внимателни при изпълнение на професионалните си задължения, за да избегнете грешките.

В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я подобаващо и ако тя има желание не се лишавайте от сексуалните удоволствия.

РАК

Пред вас се очертава напрегнат и изпълнен с активна работа, но и със смисъл и съдържание почивен ден. Бъдете истински професионалисти и не прекалявайте с амбициите си. Финансовите загуби и неочаквани трудности, ако ги имате, може да са породени единствено от липсата на отговорност от ваша страна.

Не рискувайте! Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачната си половинка, заради интриги, които са ви засегнали и сте приели за истина. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат. Вечерта се чувствате уморени и напрегнати.

ЛЪВ

Изпитвате желание в почивния ден да загърбите монотонното си ежедневие, което ви изнервя и да се заемете с нещо ново и интересно, но още не сте решили какво да е то. Може би като начало малко интересна и съвсем  нова информация. Тази промяна в живота ви може да се случи, ако сте свободни от задължения.

Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс.

ДЕВА

Днес, въпреки че деня е почивен, сте решителни и можете да осъществите промените, за които мечтаете. Завършете всичките си задачи на работното място, защото рискувате да пропуснете поставените срокове. Имате възможност да обсъдите как разрешите финансов спор с ваши делови партньори.

Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили.

ВЕЗНИ

Денят е почивен и няма да ви зарадва с нови предизвикателства. Не забравяйте, че е във ваша полза да цените положителните качества у колегите си. Днес ви очаква повече работа от планираната. Ще се справите както винаги добре, но умората в един момент ще ви напомни, че вечерта е най-добре да си останете у дома.

В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия или ще предпочетете и днес да се цупите заради вчерашната разправия.

СКОРПИОН

Проблеми на вашето работното място в почивния ден са плод на неизбежни интриги, които затрудняват приближаването ви към поставената цел. Избегнете ги и ще се справите без проблем със задълженията си. С работата си правите впечатление на всички.

Обмислите разширяване на дейността си. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора.

СТРЕЛЕЦ

Не пренебрегвайте предупрежденията на Съдбата, които гласят в почивния ден, че не е редно да се доверявате на късмета си, ако имате отговорна задача. Разчитайте на себе си. Въпреки, че не ви се работи в този ден се постарайте да сте отговорни на работното си място, ако вашата намеса е от значение за авторитета ви.

Жените да очакват нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Предпазливостта не е излишна, за да си спестите разочарованията. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми с интимния ви живот.

КОЗИРОГ

Днес, въпреки че деня е почивен, се чувствате уморени и не ви се ходи да работа, но нямате право на избор. Няма как да си почивате, защото служебните ви задължения изискват да сте отговорни и да ги приключите в рамките на деня, особено ако имате изоставане заради ретроградното движение на Меркурий. Заемете се сериозно с тях, дори и  ако сте управители на ваш бизнес.

Неочаквано романтично приключение ще ви накара да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Не се притеснявайте от опитите на вашите колеги да ви разсейват в почивния ден, като ви вменяват трудности, свързани с вашите преки отговорности. Това са техни мечти, а вие продължавате да жънете успех. Инвестициите, които ще ви предложат, може да се окажат непосилни за вас, ако се занимавате с научна  дейност.

Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви свързани с изневяра, защото сте ядосани на половинката си. Когато се приберете клюката ще е достигнала до вашата половинка и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен.

РИБИ

Вашите мечти се превръщат в реалност, ако още сутринта в почивния ден се заемете със служебните си задължения и не се разпилявате. Успехът е с вас, а също и добрите приходи. Спокойствието и разумните действия са във ваша полза. Трудностите са свързани с бизнеса ви.

Преодолявате ги с лекота, ако вярвате в силите си. Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви. Ще се ядосате от невъзможността спокойно да се отдадете на сексуални наслади, но се примирете, след като поканата е ваше, а разговорът ви и компанията са ви били приятни.

Източник: Труд

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене