„БРЕМЕНСКИТЕ МУЗИКАНТИ“ на сцената на Общински куклен театър – Благоевград

Една от най-популярните приказки за деца, написана от Братя Грим, „Бременските музиканти“, остави без дъх зрителите на Общински куклен театър – Благоевград.
Брилянтната игра на актьорите Иван Тодоров, Десислава Чардаклиева, Виктор Кападжиев, Наталия Петкова, Дияна Георгиева, Атанас Димитров, Александър Станковски предизвика лавина от емоции сред малки и големи. В тази съвременна драматизация, отново се срещнаха четиримата приятели – Магарето, Кучето, Котката и Петела, които след като се спасяват от деспотичните си господари, се срещат и преживяват заедно невероятни приключения по пътя за град Бремен, където са решили да станат градски музиканти. По пътя се натъкват на различни препятствия, срещат зли разбойници, но нашите герои се обединяват и преодоляват всички неволи.

Страхотни въодушевления сред публиката с необикновения прочит на приказката за четиримата приятели, която се смееше и пееше в един глас с куклените актьори. „Бремеснките музиканти“ е пъстър спектакъл, обединил в себе си уникални костюми, прекрасна музика и разбира се много танци. Забавен и поучителен разказ, както за деца така и за възрастни, той носи послания и смисъл, които зрителят може да открие само в театъра.

Режисурата и драматизацията е на Яна Борисова. Сценография и костюми Виктория Андрекова. Музиката е на Милен Кукошаров, а хореограф е Аладин Алиибрахим.

Общински куклен театър е подготвил специално издание на една магична постановка – „Фолклорна магия от Пирин“, която ще бъде представена на 14 май /събота/от 16.00 часа.
В събота /14 май/ актьорите ще представят „Вълшебното огледало“ , а на 15 май /неделя/ – „Снежната кралица“. И двете представления са от 11.00 часа.
Билети на касата на театъра един час преди представлението.

Можете да направите и резервации на телефони:
0878 881 793 и 0877 600 180

Заповядайте!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене