Гоцеделчевската професионална гимназия „Яворов“ е определена от РУО – Благоевград за домакин  на среща за споделяне на добри практики

Поредното признание за ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“, гр. Гоце Делчев

Гоцеделчевската професионална гимназия „Яворов“ е определена от РУО – Благоевград за домакин  на среща за споделяне на добри практики. На срещата, която ще се състои на 12. 05. 2022 г. от 13:00 часа ще участват всички професионални гимназии от област Благоевград, Тракийски университет – Стара Загора, Аграрен университет – Пловдив, НИМХ към МОСВ, ЦМЕДТ „Амалипе“ – гр. Велико Търново, МИГ- Гоце Делчев – Хаджидимово – Гърмен, Бизнес инкубатор – Гоце Делчев (Център за подпомагане на предприемачеството) и др.

На работната среща ще бъдат представени съвместните дейности от сътрудничеството на гореизброените институции с ръководството, учителите и учениците на ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“, гр Гоце Делчев.

Регионалното управление на образованието гр. Благоевград избра за домакин Гоцеделчевската гимназия, която непрекъснато се доказва и служи за пример на много училища в България.

Училището е определено като най-бързоразвиващата се гимназия в България, а нейните ученици не спират да доказват това, чрез печеленето на призови места в редица регионални и национални състезания. Директорът на гимназията г-н Ангел Живков, който е носител на редица награди, постоянно показва добрия пример за правилно ръководена институция в областта на образованието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене