Арестуваха в София наркотрафиканта Е.Гелишев от санданското с. Катунци! В дома му открити близо 30 кг. дрога и над 50 000 лв.

Известният наркотрафикант Емил Гелишев от санданското село Катунци бе арестуван завчера в София. Гелишев е попаднал в капан на Гранична полиция по време на наркосделка в столицата, съобщава Struma. com.

Заедно с него е задържан и брат му. След ареста граничните полицаи щурмували дома му в санданското село Катунци, където в специални тайници открили голямо количество сух канабис, близо 30 килограма, пакети за разфасоване, везна и над 50 000 лева. Полицаите направили обиск и в дома на брат му в село Петрово. Обиските продължили до късно през нощта завчера. Ударът е рекорден, тъй като Гелишев отдавна е обект на наблюдение, за него има постъпили множество оперативни сигнали в гранична полиция, но досега не е залавян с такова голямо количество наркотици. Голямата сума пари вероятно е от трафика и продажбата на канабис, предстои уточняване на произхода на парите.

Гелишев е съпруг на бивша кметица на санданско село. Предполага се, че с Гелишо са работили дилъри от Петрич и Сандански, работата на Гранична полиция по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене