Арестуваната полицайка в Петрич е Дебренска снаха! Тя е половинката на бившия шеф на полицията в Гърмен!

Гадиров и арестуваната му любов

Гадиров и арестуваната

Арестуваха жена на полицай от ПУ на МВР в Петрич за измама на възрастен мъж писа Топ Преса вчера първа.

Полицията в Петрич задържа снощи 45-годишната Ани Стоянова за измама на възрастен мъж от южния град В съучастие с 60- годишен Ани успяла да измъкне крупна сума от възрастен петричанин, който страда от деменция. Ани живее на съпружески начала с полицая от петричкото районно управление Венци Гадиров който е от гърменското село Дебрен. Името му е позната с факта, че докато Ахмед Башев беше на власт Гадиров беше назначен за шеф на полицията в Гърмен. Носеше му се името че Гадиров е лично полицейско протеже на Башев.

Половинката на Гадиров е арестувана след сигнал на близките на възрастния мъж, които вчера установили , че дядото е попаднал в измамна схема и е предал на Стоянова всичките си пари, с обещания, че ще му осигури нов апартамент. Последната вноска от 3 000 долара била предадена на Стоянова вчера.

След като е сезирана полицията и след бързи оперативни мероприятия измамницата е задържана, валутата била превърната в български левове, които при обиск са открити в дома и. А според източници на Топ Преса парите били в нощно шкафче заедно със служебния пистолет на Гадиров. Съучастникът на Ани Стоянова се явявал преносител на останалите вноски по апартамента на стареца.

Открити са и разписки за взетите пари, които измаменият имал от продажба на имот и някакви спестявания от Америка. Днес бе образувано дело за измама срещу полицейската жена а Гадиров ще бъде разследван за съучастничество и прикриване на престъпление.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене