Кулминация на празненствата, организирани от община Сандански, бе Празничният концерт, с участието на Ансамбъл „Чинари“ и любимата Райна!

Кулминация на празненствата, организирани от община Сандански, бе Празничният концерт, с участието на Ансамбъл „Чинари“ и любимата Райна!
В празничния Светъл четвъртък, Кметът на община Сандански – Атанас Стоянов, вицепрезидентът Илияна Йотова и Архиерейският наместник на санданска околия – иконом Георги Танчев отправиха своите поздравления и благопожелания към жителите на град Сандански!
На Празника на град Сандански, кметът Атанас Стоянов връчи плакет, с който посмъртно бе удостоен със званието „Почетен гражданин на Сандански“ композиторът и музикант – Валентин Пензов!
Плакетът и копие от решението на Общински съвет бяха приети от дъщерята на твореца – Николина Пензова и неговата внучка – Валерия!
Валентин Пензов е сред хората, които оставиха трайна диря в историята на нашия град.
С невероятно дръм шоу, умело съчетано с майсторството на танца, Ансамбъл „Чинари“ представиха истински музикално-танцов спектакъл.
Нежният глас, традиционните фолклорни ритми и таланта на магнетичната Райна изпълниха площад „България“ с дълги хора. Санданчани празнуваха до късна вечер, хванати за ръце под ритъма на българското хоро.
Сандански възтържествува!
Сандански добави още една година към своята 93 – годишна история!

Кулминация на празненствата, организирани от община Сандански, бе Празничният концерт, с участието на Ансамбъл "Чинари" и любимата Райна! снимка 1Кулминация на празненствата, организирани от община Сандански, бе Празничният концерт, с участието на Ансамбъл "Чинари" и любимата Райна! снимка 2

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене