Футболните надежди на „Копривлен“ спечелиха Великденския турнир в Разлог

Футболните надежди на „Копривлен“ спечелиха Великденския турнир в Разлог за деца, родени през 2012 г. След 3-годишна пауза заради проблемите с коронавируса стадион “Септември” отново бе домакин на подобна проява.

На финала възпитаниците на треньора Петър Лазаров победиха „Орлетата“ (Благоевград) с 2:0. В директната среща за трето място „Септември“ (Симитли) надигра „Пирин“ (Разлог) с 3:1. Уменията си на терена показа още таланти от „Спорт Вилаж“ (Сандански), Банско, Добринище и Гоце Делчев. Първият съдийски сигнал бе даден в 9:00 ч., но ранният час не попречи на десетките зрители да заемат своите места по трибуните. Събитието протече под зоркия поглед и на един щъркел, който ежедневно кръжи над “дома” на сините.

С много вълнение и различни емоции малките футболисти на всеки отбор дадоха най-доброто от себе си в 4 двубоя – по 3 в предварителните групи и 1 за определяне на крайното класиране. Еднодневното състезание завърши с награждаване, като всичките 8 тима получиха купи и футболни топки, а стигналите до челната тройка се окичиха и с медали. Организаторите бяха подготвили специални призове и за местния реферски състав, представен от безукорните съдии Атанас Захов и Иван Милин.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене