Хороскоп за 23 април

ОВЕН

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

ТЕЛЕЦ

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. И Телците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Работа и много силни вълнения у дома. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

БЛИЗНАЦИ

В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаците през утрешния ден. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. През събота ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Утрешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Бъдете оптимисти.

РАК

Събота не е еднозначен ден за Раците. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

ЛЪВ

В събота за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време. Бъдете борбени.

ДЕВА

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Отделете време за семейството си. Работата на вън ще Ви освободи от домашните задължения. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

ВЕЗНИ

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и в събота ще имате приятни изживявания. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Ако искате да постигнете целите си утре, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Разговорите за пари са трудни. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

СКОРПИОН

Събота не е еднозначен ден за Скорпионите. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. В състояние сте да отхвърлите много работа. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

СТРЕЛЕЦ

Денят обещава големи промени в живота. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

КОЗИРОГ

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре Козирозите ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Утре Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

ВОДОЛЕЙ

Събота е успешен ден за Водолеите. Не прекалявайте с похапването. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

РИБИ

Интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Утрешния ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Бъдете оптимисти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене