Хороскоп за 16 март! Този вторник ще донесе неприятности на 2 зодии

ОВЕН

Бъдете активни и уверени във вашите професионални и интелектуални възможности. Не пропускайте да оцените факта, че днес вашите колеги с удоволствие ви подкрепят да осъществите новите си идеи. Завършете до обед служебните си задачи и не отлагайте важните разговори за следобед. Вечерта анализирайте постигнатото през този ден.

Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните жени да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на вечерни сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.

 

ТЕЛЕЦ

Очакват ви срещи, пътуване, впечатляващи запознанства и интересни разговори. На работното място поднесете предпазливо вашите нови идеи, за да ги обсъдите с колегите си.

Деловите разговори са успешни и още до обед ще станат причина за подписване на документи и финансови договори за сътрудничество. В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Ще ви ласкаят и ухажват, докато се поддадете и отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

БЛИЗНАЦИ

Хармонията в отношенията ви помага да успявате и да покорите нов професионален връх. Не си внушавайте несъществуващи проблеми и трудности, за да не ги предизвикате сами.

Причината за проблемите ви, ако ги имате, е в трудно сдържаната емоция и изказвания, които вредят на деловите ви отношения. Заради тях сте склонни да избягвате контактите. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования, мили жени. Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, няма да бъдете обичани. Няма как да си купите секс и любов, ако искате да е истинска.

РАК

Обогатете знанията си,  за да сте в крак с новостите и да блеснете при преговори за съдружие. Подпишете договорите по уговорените сделки, след като ги прегледате отново. Ако ви предлагат нова работа, не рискувайте и не я приемайте, без да сте сигурни, че отговаря на очакванията ви, защото може да е поредната провокация. Имате възможност да поправите грешките в личният си живот. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си партньор.

ЛЪВ

Целите ви са реални и постижими, но трудностите на вашето работно място блокират възможността да се справите бързо. Не се притеснявайте. Успявате да отхвърлите задачите си.

Регистрирайте своя фирма или уговорете с адвокат среща и подгответе документите. Очакват ви успехи в материално отношение, ако не допускате прибързани инвестиции. Вечерта се приберете при любимия си и му предложете да излезете на вечеря или да отидете на гости. Създайте романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори.

ДЕВА

Планирайте работа си така, че да не надхвърля вашите възможности. Денят ви гарантира успех, въпреки напрежението на работното място. Радвате се и на колегиална подкрепа. Вашата енергичност впечатлява хората от деловото ви обкръжение. Идеите ви ще бъдат възприети и ще ви донесат добри приходи преди края на месеца. Вечерта останете сред семейството си.

Личните отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си, сте поканили приятелки на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимния си партньор, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, които не са взаимно желани.

ВЕЗНИ

Днес се постарайте да внесете хармония в отношенията си не само в семейството, а и на работното място. Прибързаността може да блокира шансът ви за финансови стабилизация. Възможно е по независещи от вас причини да пропуснете изгоден договор. Съветът ми е да не пътувате. Предприемайте промените, само ако съвпадат с плановете ви.

Несемейните жени не трябва да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството.

СКОРПИОН

Въпреки трудностите, които изобщо не са проблем за вас, реализирайте успешно пътуване. Проведете делови разговори. Вечерта се срещнете с приятели. Изяснете проблемите в отношенията с вашите колеги. Не налагайте собственото си мнение.

Не се сърдете на никого за проблемите си на работното място, които са преодолими. Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Ще постигнете съгласие и ще си възвърнете любовта на интимния партньор. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Ежедневните служебни проблеми могат да се разрешат и без вашата пряка намеса, но е добре поне да чувате какво обсъждат колегите ви. И днес успехът е с вас. Проверете дали вашите колеги се справят със задълженията си. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с вашите нови идеи и професионални планове. Обмисляйте добре действията си.

През целия почивен ден ще се чувствате добре сред семейството си. Самотните жени да внимават, защото запознанствата може да се окажат неподходящи. Разочарованията ще са бързи и болезнени.

КОЗИРОГ

Проявете разбиране към вашите близки, които ви молят за подкрепа, но подайте ръка, само ако помощта не е свързана с пари. Не щадете силите си, за да се справите със задълженията си на работното място и да заслужите добри приходи.

Днес осъществявате с успех търговска дейност, а рискованите начинания, като никога ще ви донесат неочаквано добри резултати. От вас зависи как ще прекарате почивния си ден, дори и ако сте заети с бизнес дела. По-добре е да си дадете почивка и да сте с близките си, а вечерта да се отдадете на романтика и интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

Доволни сте от себе си, а и вашите колегите ви подкрепят. Кажете им, че цените тяхната помощ. Пътуване ще ви донесе успех. Преценете дали да заминете или е по-добре да проведете срещите си.

Не се депресирайте заради грешки на ваши делови партньори довели до финансови загуби преди време. Ще се справите и с този проблем. През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора, заради напрегнатата седмица. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

РИБИ

Неприятен разговор с ваш колега, от когото искате финансова помощ,  не е причина да променяте плановете си. Ако запазите спокойствие с успех ще постигнете целта си и ще отхвърлите задачите си. Заемащите ръководни постове да не уволняват. Работата ви носи не само отлични приходи, а и възхитата на вашите колеги. Отпадналостта ви заради преумората през деня ще изчезне, ако се отдадете на заслужени приятни, романтични мигове с любимия си. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене