Чутовен скандал в Гоце Делчев

Грозни сцени са се разиграли на полувремето на мача от 29-ия кръг на Югозападната трета лига Пирин (Гоце Делчев) – Сливнишки герой (Сливница), завършил 1:1.  Съдията Стоян Арсов е бил линчуван от домакините, които му нанесли удари в тунела.

Те изразили недоволство от съдийството на рефера от София, който малко преди почивката изгонил техен играч за втори жълт картон и ги оставил с човек по-малко на терена.

Въпреки скандалната случка, до наказание за Пирин (Гоце Делчев) обаче няма да се стигне, тъй като делегатът Иван Бабанов от Сандански „случайно“ не описал инцидента в доклада си. Очевидно някои хора са имали желание случилото се да остане скрито.

Треньорът на Сливнишки герой Петър Малинов потвърди информацията ни и разказа за случката.

„Да, вярно е, но за Гоце Делчев това си е нормално нещо. Видях какво се случи в тунела на прибиране към съблекалнята. Футболистите на Пирин (Гоце Делчев) награбиха рефера, ритаха го, бутаха го“, разказа Малинов.

„Не смятам, че съдията ги е ощетил, човекът си свири перфектно. Те поведоха, ние изравнихме в 40-ата минута за 1:1. Малко след това Стоян Арсов правилно изгони футболист на домакините, вторият му жълт картон беше повече от очеваден. Те обаче реагираха много остро, публиката пък хвърляше бутилки по терена. После го атакуваха в тунела и второто полувреме Арсов беше уплашен. Нашари ни с картони, опитвайки се да успокои домакините“, добави треньорът на Сливнишки герой.

„Играл съм в Гоцето, много е тежко там, както и в Петрич. Домакините имаха претенции само към съдията, на нас не са скачали в тунела. Даже към мен имаше уважение, познавам се с треньора им Димитър Крушовски, приятели сме. Казахме им, че не им прави чест да се отнасят така със съдията“, продължи Петър Малинов.

„Много млад отбор сме поради липса на финанси. Но смело мога да заявя, че играем добър футбол, младостта не ни пречи. При гостуването в Гоце Делчев можеше да водим с 3:1 на почивката, но неопитността на момчетата си каза думата. Целта е да оцелеем“, добави Петър Малинов .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене