Проведе се заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ЕООД – Благоевград

Под председателството на областния управител Валери Сарандев днес в Благоевград се проведе редовно заседание на Общото събрание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

На заседанието присъстваха упълномощени представители на общините Банско, Белица, Благоевград, Гоце Делчев, Гърмен, Разлог, Сатовча, Симитли и Хаджидимово. Представителят на община Якоруда присъства на заседанието без право на глас. Представители на общините Петрич и Струмяни не взеха участие в заседанието. Управителят и служители на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград взеха участие в заседанието на асоциацията.

Съгласно дневния ред на заседанието, Общото събрание прие годишния отчет за дейността на Асоциация по ВиК Благоевград през 2021 г., отчета за изпълнение на бюджета на асоциацията за 2021 г., годишния финансов отчет за 2021 г. и бюджета на асоциацията за 2022 г. Общото събрание съгласува плана за стопанисване, експлоатация и поддръжка на активите на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград и подробната инвестиционна програма на дружеството за 2022 г.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене