Благотворителен Великденски базар- „Живот за Огнян“ в Кюстендил

Кюстендил отново се обединява, за да помогне на своя съгражданин Огнян Александров. 51- годишният мъж, който през годините участваше във всяка една благотворителна инициатива заедно със сина си Коко, сега се нуждае от помощ! Затова пред един от най- светлите празници ще се състои благотворителен Великденски базар – „Живот за Огнян“. Той ще бъде на 22 април от 13 часа на пл. „Велбъжд“.

Ето какво се казва в апела на организаторите:

Огнян Александров е на 51 год. от гр. Кюстендил. През годините участва във всяка една благотворителна инициатива, заедно със сина си Коко. За съжаление в живота се случват и такива събития,които ни разтърсват из основи.При Оги се случи точно това! След преболедуване на ковид и направени изследвания, са открити два напълно различни тумора. Един на черния дроб- 4 стадии, а другия на жлъчните пътища.

За пореден път в нашата мила Родина не се предлага адекватно лечение и не му дават шансове за живот! Клиники в Турция са се сблъсквали с тези видове тумори и са готови да помогнат на Оги, за да отгледа сина си и да продължи живота си нормално. Очакват се оферти от клиниките, които ще бъдат на стойност около 200 000лв.
Има отворена дарителска сметка, в която всеки постъпил лев ще бъде използван само и единствено за лечение!

Оги, както написахме, е човек като нас, баща, който иска да види как расте детето му пред очите, родител, който иска да се радва на миговете прекарани със сина си!
В момента Оги поддържа състоянието си в България, но той трябва да замине за Турция, колкото се може по-скоро. За целта са ни нужни средства, за които, Ви молим да ни подадете ръка отново.

Скъпи дарители, знаем, че и този път ще успеем, защото сме силни и единни! Благодарим Ви!“.

Дарителска сметка: Общинска банка
BG08SOMB91301062522402
Огнян Александров Александров

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене