Доброто отново е в Банско! Елате на концерт в подкрепа на медицинската сестра Нели Гълъбова

Хората в Банско отново ще покажат своите добри сърца, за да помогнат на своята съгражданка Нели Гълъбова. Вече няколко месеца жителите на града подкрепят тази благородна кауза за своята болна от рак съгражданка, която се нуждае от скъпоструващо лечение в Австрия.

През миналия месец учениците и техните преподаватели от Средно училище “Неофит Рилски“ в Банско написаха азбуката на доброто заедно с многобройната публика на благотворителния концерт „Подаряваме ви пролет“.Тогава добротата, красотата, вярата и позитивните послания завладяха сцената и препълнената зала. От най-малките до най-големите ученици и техните учители пяха, танцуваха и свириха с благотворителна кауза за лечението на Нели Гълъбова.

Сега предстои нов благотворителен концерт под надслов „Прозорец към доброто”. Сигурно е, че банскалии знаят и могат да отворят „прозореца” на своята душа за болката на Нели и ще напълнят отново залата в Народно читалище „Никола Вапцаров-1894”. За да дадат надежда, вяра и любов на жената, която цял живот е помагала на другите.

Пропускът за музикалното събитие е на стойност 5 лева, а концертът ще е тази събота, 16-и април, от 18,00 часа.

На сцената ще се качат народните певци Никола Тодоров, Мариана Манолева и Магдалена Балабанова. Каузата ще подкрепят и талантите на читалището. Зрителите ще чуят и видят изпълнителите Александрина Полежанова, Радостина Кехайова, Ибрахим Бимбашов, Валентина Дурчова, Сестри Малчови, Нели Михайлова, Мина Игнатова, Михаела Бояджийска, Росалинда Петрова, Катерина Юнчова и Катерина Рускова.

Без дъх ще оставят пуликата и танцовите формации „Палавници”, „Забавление”, „Веселие”, „Пиринско настроение”, „Бански фукли”, „Еуфория” и „Банска младост”.

Нека бъдем за пореден път заедно и да докажем, че доброто е в Банско, нека помогнем на нашата Нели!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене